Treballadors i treballadores de la Generalitat en contra del 155

Treballadors i treballadores de la Generalitat en contra del 155

Video de la intervenció de ServidorsCat

Servidors Públics de Catalunya és una associació transversal adreçada a tots els servidors públics del nostre país per enfortir i defensar les institucions catalanes i estem aquí perquè donem suport íntegrament aquest acte i ens hi sentim totalment involucrats.
Ens vam constituir com a associació el mes d’octubre, però en poc temps hem assolit la xifra de 6.000 seguidors a Twitter, @ServidorsCAT.
També tenim un web, servidorsCAT.cat, on publiquem periòdicament apunts sobre els temes que ens inquieten; per exemple, podeu llegir-hi un comunicat sobre l’ús de la llengua catalana per part de la Generalitat intervinguda per l’aplicació de l’article 155.
Properament també hi publicarem un Inventari de danys a la Generalitat intervinguda que estem preparant. Aquest inventari de danys l’hem començat a fer ServidorsCAT però l’hem de construir entre tots.
El delegat del govern, senyor Enric Millo, diu que els serveis públics de la Generalitat s’estan prestant amb normalitat. No és veritat. Ell ho sap i nosaltres ho explicarem
En definitiva, des de ServidorsCAT:
 ⁃ Rebutgem les mesures proposades sota el pretext de l’article 155 i n’exigim la retirada.
 ⁃ Per enfortir i defensar les institucions catalanes esperem aplegar milers de servidors públics.
Hi esteu tots convidats!