Resum de les Jornades de reflexió sobre els reptes institucionals per a les administracions públiques catalanes

Resum de les Jornades de reflexió sobre els reptes institucionals per a les administracions públiques catalanes

Els dies 21 i 28 de setembre de 2018 van tenir lloc les Jornades de reflexió sobre els reptes institucionals per a les administracions públiques catalanes a la Universitat Pompeu i Fabra, i a l’Escola d’Administració Pública, respectivament, com a fruit de la col·laboració i el treball de l’Associació Catalana de Gestió Pública, l’Associació ServidorsCAT, l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, i la Universitat Pompeu Fabra.

Aquestes jornades es van estructurar en 4 taules rodones, en les quals van participar professionals i especialistes procedents de les administracions catalanes i del món universitari que van argumentar i debatre sobre problemàtiques diverses que conformen els reptes amb què es troben les institucions públiques del país, ara i, molt especialment, en un futur proper. Aquests reptes reclamen solucions que no poden esperar més o bé comportaran conseqüències molt nefastes tant per al servei públic directament com, el que és pitjor, per a la ciutadania.

Vídeos de les Jornades

Resum dels temes tractats i crònica del desenvolupament de les jornades

resum_jornades_reflexió

Imatges de les Jornades

One Reply to “Resum de les Jornades de reflexió sobre els reptes institucionals per a les administracions públiques catalanes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *