ServidorsCAT dona suport a la denúncia impulsada pel Col·lectiu Praga per violació de drets humans pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017

ServidorsCAT dona suport a la denúncia impulsada pel Col·lectiu Praga per violació de drets humans pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017

El Col·lectiu Praga, associació de juristes acadèmics pel dret a decidir, ha elaborat i està impulsant una denúncia internacional amb l’objectiu de fer conèixer als organismes internacionals de protecció dels drets humans -i, en especial, de Nacions Unides- la violació de drets humans consagrats en declaracions, pactes i tractats internacionals. Es pot adherir a aquesta denúncia, signant-la,  qualsevol persona que pertanyi a un dels diferents col·lectius jurídics (advocats, professors universitaris, secretaris municipals, notaris i altres funcionaris i professionals amb formació jurídica).

En l’escrit es posa de manifest que hi ha prou indicis per iniciar una investigació en l’àmbit internacional, independent i completa, sobre la vulneració de drets humans, molt especialment en els àmbits següents:

1. Vulneració dels drets de llibertat.
2. Vulneració del dret a la integritat física.
3. Vulneració del dret de participació política.
4. Vulneració de la llibertat i del dret a un jutge imparcial.

ServidorsCAT dona ple suport a aquesta denúncia. Així, els membres llicenciats en dret de ServidorsCAT ja l’han signada i la resta de membres s’han compromès a difondre-la i recollir el màxim nombre de signatures.

Denúncia internacional del Col·lectiu Praga

Si sou juristes, podeu donar suport a la denúncia, al més aviat possible, a l’adreça: eldretperlaconvivencia@gmail.com

En l’escrit que envieu, cal indicar la professió: advocat o procurador -indicant-hi el col·legi-, professor universitari -indicant-hi la universitat i l’assignatura que s’imparteix-, notari, registrador, funcionari o servidor públic…). També està oberta a juristes d’altres països.

Si no sou juristes, ajudeu-nos fent-ne difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *